Αρχική Σελίδα

SHENZHEN FBETTER GIFTS CO.,LTD.

Συνεργαζόμαστε 5 χρόνια, πολύ καλή συνεργασία.

—— Κάρλος

Ωραία παρέα, και ωραίος τύπος Λουκ, μου αρέσει να συνεργάζομαι μαζί τους!

—— Δαβίδ

Πολύ γρήγορη παραγωγή και καλή εξυπηρέτηση.

—— Νίκο

Είμαι Online Chat Now

SHENZHEN FBETTER GIFTS CO.,LTD.

1 2 3
SHENZHEN FBETTER GIFTS CO.,LTD. SHENZHEN FBETTER GIFTS CO.,LTD. SHENZHEN FBETTER GIFTS CO.,LTD.
Εργαστήριο Εργαστήριο Εργαστήριο

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : ΥΖΧ
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120
Ετήσιες πωλήσεις : 2000000-3000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2009
Εξαγωγή pc : 60% - 70%

Η SHENZHEN FBETTER GIFTS CO., LTD. είναι μια κορυφαία εταιρεία στον τομέα των πωλήσεων και της κατασκευής προωθητικών δώρων.Ειδικευόμαστε στην παραγωγή και διανομή ενός ευρέος φάσματος προωθητικών ειδών., συμπεριλαμβανομένων βραχιόλιτων από σιλικόνη, κλειδαριών PVC, μεταλλικών κοσμημάτων, πρίζων, λανιάρδων, και πολλά άλλα.

Στη SHENZHEN FBETTER GIFTS CO., LTD, καταλαβαίνουμε τη σημασία του αποτελεσματικού μάρκετινγκ και της προώθησης της μάρκας. Our team of skilled professionals is dedicated to providing our clients with high-quality products that not only meet their specific requirements but also help them enhance their brand visibility and reach their target audience.

Είμαστε πολύ περήφανοι για την εκτεταμένη γκάμα προϊόντων μας, η οποία έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει διάφορες βιομηχανίες και διαφημιστικές ανάγκες.και σχέδιαΟι κλειδαριές μας από PVC έχουν διάφορα σχήματα και μπορούν να προσαρμοστούν με εταιρικά λογότυπα ή συνθήματα, καθιστώντας τους ιδανικούς για αναγνώριση μάρκας.Η γραμμή κοσμημάτων μας προσφέρει μια ευρεία επιλογή από κομψά και ανθεκτικά αξεσουάρ που μπορούν να εξατομικευτούν για εταιρικά δώρα ή προωθητικές εκστρατείες.Δακτυλίδια, και κορδέλες που μπορούν να προσαρμοστούν για να ανταποκριθούν σε συγκεκριμένες απαιτήσεις εμπορικής επωνυμίας.

Δεν προσφέρουμε μόνο μια ποικίλη γκάμα προϊόντων, αλλά δίνουμε επίσης προτεραιότητα στην ποιότητα και την ικανοποίηση των πελατών.Έχουμε αυστηρά μέτρα ελέγχου ποιότητας για να διασφαλίσουμε ότι όλα τα προϊόντα μας πληρούν τα υψηλότερα πρότυπαΗ αφοσιωμένη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας δεσμεύεται να παρέχει εξαιρετική υποστήριξη και βοήθεια, βοηθώντας τους πελάτες μας να επιλέξουν τα σωστά προωθητικά στοιχεία και καθοδηγώντας τους σε όλη τη διαδικασία.

Στην SHENZHEN FBETTER GIFTS CO., LTD., προσπαθούμε να είμαστε ένας αξιόπιστος και αξιόπιστος συνεργάτης για επιχειρήσεις που αναζητούν αποτελεσματικές διαφημιστικές λύσεις.Πιστεύουμε στην οικοδόμηση μακροπρόθεσμων σχέσεων με τους πελάτες μας., βασισμένο στην εμπιστοσύνη, την ακεραιότητα και την αμοιβαία ανάπτυξη.

Είτε χρειάζεστε διαφημιστικά αντικείμενα για εμπορικές εκθέσεις, εταιρικές εκδηλώσεις, ή εκστρατείες μάρκετινγκ,Έχουμε την εμπειρία και τους πόρους για να παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας που να ευθυγραμμίζονται με τους στόχους της μάρκας σας.Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να αυξήσετε την παρουσία της μάρκας σας μέσω των καινοτόμων και προσαρμόσιμων προωθητικών δώρων μας.

Στοιχεία επικοινωνίας
SHENZHEN FBETTER GIFTS CO.,LTD.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Luke Lu

Τηλ.:: 86-755-23286583

Φαξ: 86-755-23286584

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)