Αρχική Σελίδα

For Better Silicone Products Co., Limited

Έχουμε συνεργαστεί για 5 έτη, πολύ καλή συνεργασία.

—— Carlos

Επιχείρηση της Νίκαιας, και συμπαθητικός τύπος Luke, επιθυμώ να συνεργαστώ με τους!

—— David

Πολύ γρήγορη παραγωγή, και καλή υπηρεσία.

—— Niko

Είμαι Online Chat Now

For Better Silicone Products Co., Limited

1 2 3
For Better Silicone Products Co., Limited For Better Silicone Products Co., Limited For Better Silicone Products Co., Limited
συνεργείο συνεργείο συνεργείο

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : YZX
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120
Ετήσιες πωλήσεις : 2000000-3000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2010
Εξαγωγή pc : 60% - 70%

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Η σιλικόνη wristbands, το σκεύος για την κουζίνα σιλικόνης, να κοιλάνουν σιλικόνης και τα άλλα προϊόντα σιλικόνης είναι πολύ δημοφιλείς στη γαλακτοκομική ζωή μας, είναι όχι μόνο λόγω του furture υψηλού της - η ποιότητα και η χαμηλή τιμή, αλλά και λόγω των φιλικών προς το περιβάλλον χαρακτήρων της, ειδικά για το σημείο .it laste μπορούν να αντικαταστήσουν τα ξύλινα προϊόντα, ή το σίδηρο, προϊόντα χάλυβα.
Co. δώρων Forbetter Shenzhen, ΕΠΕ ειδικευμένος στη βιομηχανία για περίπου δέκα έτη, έχουμε δοκιμάσει πολλών στάδιο της αύξησης της γραμμής, σε κάθε στάδιο, μπορούμε να ερευνήσουμε και να παραγάγουμε υψηλό - ποιοτικά προϊόντα, και με την πολύ ανταγωνιστική τιμή, γιατί μπορούμε να κόψουμε την ερευνητική αμοιβή; Αυτός είναι λόγω πολλών υποστηρίξεων από τους τιμητικούς πελάτες μας από σε όλο τον κόσμο. Τους βοηθάμε για να βελτιώσουμε την ανταγωνιστική δύναμή τους στην τοπική αγορά τους. Μας βοηθούν για να βάλουν περισσότερο χρόνο και η ενέργεια αναπτύσσεται ολόκληρης της βιομηχανίας. Αυτή η κατάσταση συναντά το στόχο της επιχείρησής μας, καθώς επίσης και των πελατών μας. Όλοι αφιερωνόμαστε στη βελτίωση ζωής της ανθρωπότητας, η οποία είναι ο κοινός και μεγάλος στόχος μας

Η ΑΞΙΑ ΚΑΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ
Υποστηρίζουμε το simpleness ως επιχείρησή μας pholosophy. τι το μόνο που κάνουμε είναι να αφήσει τη ζωή να είναι simple.while γεμίζουν με το πάθος. είμαστε και ένα μέλος της φύσης, να προστατεύσει τη φύση μας είναι ευθύνη όλοι μας. η επιχείρησή μας εμμένει τώρα και θα εμμείνει στην περιβαλλοντική παραγωγή.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ
για να δημιουργήσει τα όλο και περισσότερο ελκυστικά και χρήσιμα προϊόντα σιλικόνης, για να καταστήσουν τη ζωή όλο και περισσότερο ζωηρόχρωμη.

Στοιχεία επικοινωνίας
For Better Silicone Products Co., Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Luke Lu

Τηλ.:: 86-755-23286583

Φαξ: 86-755-23286584

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)